Kategóriák

Kategóriák

Menü

Hírek

Metszési és Fagyvédelmi Gépbemutatót tartunk Csobádon

 Monday, February 13, 2023
A Navik Agri Kft - Meződepo és a Holland Alma Kft Gyümölcsfaiskola tisztelettel meghívja Önt 2023.02.22.-én megrendezésre kerülő Metszési és Fagyvédelmi Gépbemutatójára Helyszín: 3848 Csobád, Faiskola Liget Időpont: 2023.02.22. (szerda)

AKCIÓS GÉPEK A MEZŐDEPO KÍNÁLATÁBAN!

 Friday, June 10, 2022
Ajánljuk figyelmébe készletünkről azonnal elérhető gepeinket, melyeket jelentős árkedvezménnyel tudunk biztosítani! Amennyiben technikai segítséget szeretne, vagy kérdése merül fel, kérjük forduljon a területileg illetékes értékesítő kollégánkhoz.

FIGYELEM! RENDKÍVÜLI ÁRVÁLTOZÁS!

 Tuesday, March 8, 2022
A gazdasági, valamint a piaci helyzet és ezen belül is a Forint-Euro árfolyam drasztikus változása sajnos megkövetelte, hogy módosítsuk a Campagnola termékek árait a megrendelési felületen. Fontos, hogy ez egy átmeneti intézkedés, mely az árfolyam normalizálódását követően felfüggesztésre kerül. Bízunk benne, hogy ez hamar bekövetkezik és a Campagnola termékek árait vissza tudjuk állítani a korábbi szintre. Megértésüket köszönjük!

ÚJDONSÁG! ARRIZZA IPAR 4.0 precíziós technológia

 Tuesday, January 18, 2022
Az Arrizza gyár és a MEZŐDEPO ​​örömmel jelenti be, hogy az Ipar 4.0 precíziós technológiát bevezeti a katalógusban szereplő Arrizza termékek széles körébe azzal a céllal, hogy hatékonyabban támogassa a vállalatok digitális átállási folyamatát és technológiai innovációját...

A JAPÁN ÉLMUNKÁS MEGÉRKEZETT HOZZÁNK, EGYENESEN JAPÁNBÓL!

 Tuesday, January 18, 2022
A JAPÁN ÉLMUNKÁS MEGÉRKEZETT HOZZÁNK, EGYENESEN JAPÁNBÓL! Az IHI Shibaura Machinery Corporationt 1950-ben alapította két vállalat, az 1942-ben alapított Toshiba (Tokyo-Shibaura-Engineering) és az IHI (Ishikawajima Harima Industries). A cég eredetileg csak motorokat gyártott, majd 1961-ben építettek fel egy traktorgyárat 40 LE alatti két- és négykerék hajtású traktorok gyártására...

CARRARO Ültetvénytraktorok specialistáknak!

 Saturday, November 27, 2021
A Carraro márkanév egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal, ezért nagy hangsúlyt fektetünk az értékesítés utáni szolgáltatásainkra is! Magas színvonalú országos szerviz hálózatunkkal, alkatrész üzletágunkkal és kiterjesztett garancia csomagokkal növeljük a Carraro élményt! Ismerje meg a Carraro teljes vertikumát, valamint társaságunk értékesítés utáni tevékenységét.

Metszés mesterfokon, költséghatékony eszközökkel

 Saturday, November 27, 2021
A metszés fő feladata a termőegyensúly beállítása, amely csak akkor lehet sikeres, ha a beavatkozás növényegészségügyi és főként gazdaságossági szempontból is megfelelő. A metszésnek alapvetően két formáját különböztetjük meg gépészeti szempontból, a géppel és emberi erővel végzett metszést. Azt, hogy melyik ültetvényben melyik verziót érdemes előnyben részesíteni, legyen szó szőlőről vagy gyümölcsről, minden esetben a fajta és művelésmód határozza meg.