Kategóriák

Kategóriák

Menü

A JAPÁN ÉLMUNKÁS MEGÉRKEZETT HOZZÁNK, EGYENESEN JAPÁNBÓL!

A JAPÁN ÉLMUNKÁS MEGÉRKEZETT HOZZÁNK, EGYENESEN JAPÁNBÓL!

Büszkén tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy hosszú előkészítő munkát követően a MEZŐDEPO az idei évtől a Japán Shibaura erőgépek hivatalos forgalmazója lett. Ismerje meg a Japán minőséget és tradíciót, ami ezeket a gépeket a kategória élvonalába juttatta világszerte!

  


A SHIBAURA TÖRTÉNET 
 


Az IHI Shibaura Machinery Corporationt 1950-ben alapította két vállalat, az 1942-ben alapított Toshiba (Tokyo-Shibaura-Engineering) és az IHI (Ishikawajima Harima Industries). A cég eredetileg csak motorokat gyártott, majd 1961-ben építettek fel egy traktorgyárat 40 LE alatti két- és négykerék hajtású traktorok gyártására.
Az első 50 LE feletti traktorok 1978-ban gördültek le a gyártósorról. Az IHI Shibaura tehát jelentős tapasztalattal rendelkezik, büszke innovatív, precíz csapatára, mely lehetővé tette a viszonylag gyors növekedést. Jelenleg három gyárban folyik a traktor gyártás Japánban.
Az IHI Shibaura Machinery Corporation immár teljes egészében az IHI csoport tulajdona. Az IHI vezető japán vállalat a repülés, sugárhajtóművek, erőművek, hídépítés, ipari gépek és hajógyártás területén is. Az évek során az IHI Shibaura méltán híressé és nemzetközileg elismerté vált magas minőségű traktorok gyártójaként, valamint a professzionális gyep-, park- és sportpálya-gépek területén is fontos globális márkaként szerzett hírnevet.
TERMÉKKÍNÁLAT
 


 
FORDULJON HOZZÁNK!
 
Megtisztelő lenne számunkra, ha gép beruházási szándékával felkeresne minket! Ajánlatkéréssel és egyéb szakmai kérdésével, kérem forduljon a területileg illetékes értékesítési vezető kollégánkhoz!

 

Navik Agri Kft. - Meződepo
Telefonszám: +36 1 280 6911
E-mail: [email protected]

Mondja el véleményét!